Koelvers (0) Verse maaltijden (0)

Over ons

SAMEN THUIS Maaltijdservice is Arnhems bedrijf dat is opgezet door Kumar Poot. Hij vond het onbegrijpelijk hoe juist ouderen, die afhankelijker worden, zo moeilijk aan een lekkere en gezonde maaltijd konden komen. Na het volgen van de opleiding gastheer/cuisinier aan de Academie voor gastronomie heeft hij de smaak voor het koken echt goed te pakken gekregen.

Samen met zijn vrouw Stephanie van Schaik (gastvrouw en sommelier) draagt hij er dagelijks een steentje aan bij, dat een steeds groter wordende groep senioren langer thuis kunnen blijven wonen met een lekkere maaltijd in het vooruitzicht.

Een paar jaar geleden hebben Kumar en Stephanie stichting ENJOY&Learn opgezet. Dit restaurant op de Geitenkamp is een leerbedrijf en biedt geïnteresseerden een laagdrempelig opleidingstraject binnen de horeca.
Meer informatie kunt u vinden op: www.enjoyenlearn.nl

 

Vanuit scholen, gemeente en bedrijven komt steeds vaker de vraag om hun catering te verzorgen. Dit doet hij met behulp van echte horecatijgers dan ook van harte, waardoor men tevreden terug blijft komen.

Of het nou gaat om 3 maaltijden per week of een buffet voor 50 personen: Maaltijdservice SAMEN THUIS wordt gewaardeerd door hun persoonlijke aandacht, hun betrokkenheid en de hoge mate van kwaliteit.

Zorggebied